Как да платя?

Пазаруването при нас е лесно, бързо и удобно. Когато харесате някое от наличните сребърни бижута и се колебаете кой начин за плащане да изберете, отделете малко време и прочетете тази страница.
Предлагаме 2 възможности:

Как да платя през PayPal?

1. Бутона Ви пренасочва към сигурните сървъри на PayPal.

Ако имате регистрация Вие знаете как да пазарувате и просто влизате с Вашия email и парола, попълвате адреса за доставка и финиширате покупката. Имате възможност да ни дадете и допълнителни указания.

2. Ако нямате регистрация ще се опитаме да обясним възможно най-подробно начина, по който да я направите.

Започвате от тази страница:

Кликвате върху линка continue checkout и се появява долната страница. Тук може да платите направо с международните си карти без да си правите акаунт към PayPal. Когато желаете да ползвате картата си и за други разплащания е за предпочитане да си имате акаунт. Така не Ви се налага да вкарвате данните всеки път, по-сигурно е, че няма да попаднете на фалшив сайт и когато по погрешка Ви вземат някоя такса / рядко, но се случва/ ви я връщат в акаунта. Освен това следят датата на валидност на картата и Ви предупреждават навреме да я подновите. Тази страница съществува в 2 варианта. В единия описанието на продукта може да е отгоре, а в по-новия - отстрани.

Важно е да попълните точно името и фамилията си на латиница, както е изписано върху картата Ви. Адреса също трябва да съвпада с този, даден на банката. Иначе от банката ще откажат плащането. Може да регистрирате карти с различни валути / включително и с лева /. Можете с левовата си карта да плащате стоки в Евро или Долари. PayPal преизчислява валутата автоматично. Но определено, от опит, може да Ви препоръчаме да си регистрирате 2 карти в US и в EUR и в зависимост от случая да използвате съответната карта. Важно е също така да зададете предварително в акаунта си валутата, в която ще плащате като основна/Primary/. Левовата карта я използвайте само за плащане в лева:). Може да регистрирате кредитни карти VISA и MAESTRO. От дебитните карти без проблеми приемат VISA Electron / Препоръчваме тези на Райфайзенбанк/.

Имейла, с който се регистрирате и паролата ще Ви служат за вход в PayPal. На него ще получавате известия. Добре е да е сравнително сигурен. Никога не влизайте в PayPal през имейла си. Отворете си нов прозорец на браузера, отидете на началната страница на PayPal и влезте с имейла и паролата си. Паролата трябва да е най-малко 8 знака цифри и букви. Следете в адресбара на браузера да бъде изписано : https://

Остана само още един етап за да може да пазарувате без проблеми - да потвърдите картата. Когато регистрирате карта Ви взимат от сметката малко пари / различни за различните валути/. В банковото извлечение срещу това плащане стои 4 цифрен код. Когато кликнете върху линка Confirm my debit or credit card и въведете този код Вие ставате Удостоверен клиент и взетите пари се връщат във Вашия PayPal акаунт.

За всякави въпроси звънете на телефон 0894 299 314 Теленор или Skype: unique-bg .

Приятно пазаруване!